Културно-Информативен Центар
на Р.Македонија во Софија
почетна
галерија

Работно време:
понеделник-петок
08:30-16:30 часот

Повелете,
посетете не!


 

 

Телефон/факс за контакт: 00 359 2 946 14 92

За сите ваши предлози, забелешки, прашања,
слободно можете да не контактирате на
e-mail: rmkic@yahoo.com

Карта каде што се наоѓа КИЦ

ул. Обориште 7
1504 Софија


 

 

 


 

Културно-Информативен
Центар на Р.Македонија
e-mail:rmkic@yahoo.com
тел/факс: 029461492
ул. Обориште 7
1504 Софија