КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

На македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки"

На 21 ноември, на свечена церемонија во Бугарската академија на науките-БАН, на македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки".

На македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки" (снимка)
На македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки" (снимка)
На македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки" (снимка)
На македонскиот претседател Ѓорге Иванов му беше доделена титулата "Почесен доктор на науки" (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31