КУЛТУРНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ В СОФИЯ
  • Македонски
  • Български

УЕБ страница Наше Театарче

ВЕБ страницата Наше Театарче ќе се занимава само и исклучиво со театар, односно во 90% па и повеќе со македонскиот театар! Бидејќи сме први во елктронскиот медиум кој во центарот го има македонскиот театар очекуваме театарските вљубеници, да не посетуваат, а со тоа да имаме од 20.000 до 50.000 клика дневно.
Нашата претензија не е да бидеме голем сајт, но идејата е нашите тетарски писма да бидат насладување на сладокусците, како и за сите оние кои се или биле потенцијални и веќе :видени: гледачи во Театарот.

Категория: 
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел/факс: 02 946 1492

ул. Оборище 7, 1504 София

Бюлетин

Абонирайте се за новини и събития от сайта

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

Н П В С В П С
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31