КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Камерен оркестар на МММ „Саша Николовски Ѓумар“ во Чешки центар - Софија

Настани

7 Nov 2019 - 19:00
Концерт на камерен оркестар на МММ „Саша Николовски Ѓумар“ во Чешки центар - Софија (банер)

На 7 ноември 2019 година, од 19:00 часот, Камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија ќе одржи свој концерт во салата на Чешки центар во Софија, на ул. „Г. С. Раковски“ 100. Во програмата на концертот се предвидени композиции од Дарија Андовска, Ч.Е. Ајвс, Л. Шпор и Б. Мартину.

Камерниот оркестар на...

Чешки центар во Софија, ул. “Г. С. Раковски” 100
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30