КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Документарниот филм ЏЕЗМЕН во Кино Одеон, Софија

Настани

5 Nov 2019 - 18:00
Документарниот филм ЏЕЗМЕН во Кино Одеон, Софија (банер)

Документарниот филм ЏЕЗМЕН, на режисерот Аљоша Симјановски, ќе биде прикажан во Кино одеон во Софија (бул. „Патриарх Евтимиј“ 1) на 5 ноември 2019 година, од 18:00 часот. На премиерата на филмот во Софија, освен режисерот Аљоша Симјановски, ќе присуствуваат и продуцентот на филмот Љупчо Стојановски, како и...

Кино Одеон, бул. „Патриарх Евтимиј“ 1, Софија
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30