КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Документарниот филм ЏЕЗМЕН во „Lucky“ Дом на киното, Пловдив

Настани

6 Nov 2019 - 19:00
Документарниот филм ЏЕЗМЕН во „Lucky“ Дом на киното, Пловдив (банер)

По прикажувањето на документарниот филм ЏЕЗМЕН во Софија следува проекцијата и во Пловдив („Lucky“ Дом на киното во Пловдив, ул. „Гладстон“ 1), на 6 ноември од 19:00 часот.

Во филмот учествуваат: Велибор Педевски, Милчо Левиев, Вадада, Лео Смит, Реџи Николсон, Реџи Воркмен, Ентони Брекстон, Сесил Тејлор,...

„Lucky“ Дом на киното, ул. „Гладстон“ 1, Пловдив
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30