КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Фотографска изложба "Корелација" на Јана Луловска

На 23 март беше отоврена фотографската изложба "Корелација" од Јана Луловска. Беа претставени 22 диптиха-гумотипии, на кои е претставена разноликоста на балканскиот пејсаж.

Јана Луловска е родена во Скопје, 1986 година, дипломирала фотографија на НАТФИЗ во Софија, има реализирано неколку самостојни и бројни групни изложби.

Изложбата ја отвори директорот Васко Шутаров.

Фотографска изложба "Корелација" на Јана Луловска (фотографија)
Фотографска изложба "Корелација" на Јана Луловска (фотографија)
Фотографска изложба "Корелација" на Јана Луловска (фотографија)
Фотографска изложба "Корелација" на Јана Луловска (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30