КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите

На 4 март 2021 г. во галеријата на КИЦ на РСМ во Софија беше отворена самостојната фотографска изложба „Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите“ на Игор Христов. Изложбата е составена од 20 фотографски дела кои се создадени во три различни држави – Еквадор, Перу и Тајланд.

Отворањето го проследија голем број пријатели на македонскиот културен центар во Софија, во услови на почитување на мерките за справување со пандемијата од КОВИД-19. Изложбата предизвика интерес кај публиката која најави уште посети по отворањето.

Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)
Фотографска изложба на Игор Христов - Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите (фотографија)

Настани

4 Mar 2021 - 17:00

Фотографската изложба на Игор Христов „Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите“ ќе биде отворена на 4 март (четврток) 2021 г. во КИЦ на Република Северна Македонија во Софија, со почеток од 17:00 часот.

„Спијачите спијат, сонуваат само сонувачите“ е документарна фото изложба од 20 дела, фотографирани во...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31