КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Фотоизложба „Животот на другите“ на Божидар Барлакоски

Настани

18 Dec 2019 - 18:30
Фотоизложба „Животот на другите“ на Божидар Барлакоски (банер)

На 18 декември 2019 година, во КИЦ на РСМ во Софија ќе биде отворена фотоизложбата „Животот на другите“ на Божидар Барлакоски. На неговата прва самостојна изложба во главниот град на Бугарија ќе бидат изложени околу 24 фотографски дела. За изложбата на фотографиите...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30