КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Гостување во Пловдив на официјалното предавање на престолот - Европска престолнина на културата - на Риека и Голвеј

На покана на Организациониот совет на „Пловдив европска престолнина на културата 2019“, директорот на КИЦ на РСМ во Софија, д-р Сашко Насев присуствуваше на официјалното предавање на „престолот“ на градовите Риека, Хрватска и Голвеј, Ирска.

Во извонреден амбиент на Домот на културата „Борис Христов“ во Пловдив на 12.01.2020 година, со музичко-балетски перформанс, градоначалникот на Пловдив г-дин Димитров им ја предаде обврската на колегите од Хрватска и Ирска.

Гостување на д-р Сашко Насев во Пловдив на официјалното предавање на престолот - Европска престолнина на културата - на Риека и Голвеј (фотографија)
Гостување на д-р Сашко Насев во Пловдив на официјалното предавање на престолот - Европска престолнина на културата - на Риека и Голвеј (фотографија)
Гостување на д-р Сашко Насев во Пловдив на официјалното предавање на престолот - Европска престолнина на културата - на Риека и Голвеј (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30