КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Градоначалникот на Oпштина Струмица во посета на КИЦ на РСМ во Софиja

На 12 Јули 2019 година во работна посета на Софија престојуваше градоначалникот на Oпштина Струмица д-р Коста Јаневски со својот тим.

Тој го посети КИЦ на РСМ, изложбата на Дарко Талески во галериjата на КИЦ и изложени дела на Марјан Ѕин. Д-р Коста Јаневски се запозна со програмата и работата на КИЦ на РСМ во Софиjа и се заложи за поблиска комуникација на Општина Струмица со КИЦ на РСМ во Софиja.

Градоначалникот на Oпштина Струмица во посета на КИЦ на РСМ во Софиja (фотографиja)
Градоначалникот на Oпштина Струмица во посета на КИЦ на РСМ во Софиja (фотографиja)
Градоначалникот на Oпштина Струмица во посета на КИЦ на РСМ во Софиja (фотографиja)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30