КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска

Синоќа (14 март), во Културно-информативниот Центар на Р.Македонија во Софија, беше отворена фото-изложбата "09:00-17:00" од младата уметничка по фотографија Елена Героска. Елена Героска пред публиката во Софија, ја претстави директорот на КИЦ на Р. Македонија во Софија, Васко Шутаров.

Изложбата наиде на одличен прием и пред публиката во КИЦ на Р. Македонија во Софија и во списанијата за култура и уметност во Р.Бугарија. Истоимената изложба, овој месец во рамките на проектот "Македонски фото-клуб" беше претставена и во Дрезден, Германија.

Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)
Изложба на фотографии "09:00-17:00" на Елена Героска (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30