КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложба на Свилен Стефанов во КИЦ на РСМ во Софија како дел од проектот „Поврзување“

Настани

28 Sep 2020 - 17:00
Изложба на Свилен Стефанов во КИЦ на РСМ во Софија како дел од проектот „Поврзување“  (банер)

На 28 септември (понеделник) 2020 во галеријата на КИЦ на РСМ во Софија ќе биде отворена изложбата на ликовниот уметник Свилен Стефанов. По „Изгубени простори“ на Марјан Ѕингаров, оваа втора изложба од  проектот „Поврзување“ на КИЦ на РСМ во Софија е во духот на  поврзувањето на творештвата на авторите од Северна...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31