КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложба "Современа македонска архитектура 1950-1995"

На 3 декември, во Културно-информативниот Центар на Р. Македонија во Софија беше отворена изложбата "Современа македонска архитектура 1950-1995" реализирана во сорботка со Асоцијацијата на архитектите на МАкедонија. Изложбата ја отворија директорот на Центарот Васко Шутаров а од име на Асоцијацијата Сања Раѓеновиќ Јовановиќ и претседателот на Архитектонската академија при Асоцијацијата на архитекти, Александар Смилевски.

Изложба "Съвременна македонска архитеИзложба "Современа македонска архитектура 1950-1995" (снимка)ктура 1950-1995" (снимка)
Изложба "Съвременна македонска архитеИзложба "Современа македонска архитектура 1950-1995" (снимка)ктура 1950-1995" (снимка)
Изложба "Съвременна македонска архитеИзложба "Современа македонска архитектура 1950-1995" (снимка)ктура 1950-1995" (снимка)
Изложба "Съвременна македонска архитеИзложба "Современа македонска архитектура 1950-1995" (снимка)ктура 1950-1995" (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30