КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложбата "Импулси" - скулптур от Слободан Милошески

Милошески пред публиката во Софија се претстави со дванаесет скулптури, изработени во комбинирана техника, како продолжение на еден пообемен творечки циклус наречен "Аналогни пулсирања". Изложбата ја отвори директорот на Центарот, Васко Шутаров.

Изложбата "Импулси" - скулптур от Слободан Милошески (снимка)
Изложбата "Импулси" - скулптур от Слободан Милошески (снимка)
Изложбата "Импулси" - скулптур от Слободан Милошески (снимка)
Изложбата "Импулси" - скулптур от Слободан Милошески (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31