КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложбата „Предизвици и насоки“ во Созопол од 1 до 8 јуни 2021

Настани

1 Jun 2021 - 18:00
Изложбата „Предизвици и насоки“ во Созопол од 1 до 8 јуни 2021 (банер)

Од 1-ви до 8-ми јуни 2021 во Созопол ќе биде поставена изложбата „Предизвици и насоки“ од проектот „Поврзување“ на КИЦ на РСМ во Софија, составена од дела на македонски и бугарски современи ликовни уметници. Изложбата е дел од културната понуда со која КИЦ на РСМ зема учество во Десеттиот Меѓународен Франкофонски...

Градска галерија, Созопол
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30