КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт „Класиката го среќава Џезот“ на Квартет тромбони во Музеј „Борис Христов“ во Софија

Настани

10 Dec 2019 - 18:30
Концерт „Класиката го среќава Џезот“ на Квартет тромбони во Музеј „Борис Христов“ во Софија (банер)

во Музеј „Борис Христов“ во Софија, на 10 декември 2019 година со почеток од 18:30 часот, ќе се одржи концертот „Класиката го среќава џезот“ на Квартет тромбони од Северна Македонија. Концертот е во организација на Културно-информативниот центар на...

Музеј „Борис Христов“, ул. „Цар Самуил“ 43, Софија
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30