КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на ,,Ад либитум” трио во КИЦ на Р. Македонија во Софија

На 19-ти Јуни 2018 година, во просториите на Културно-информативниот центар на Република Македонија во Софија, се одржа концерт на класична музика со музичкото трио  „Ад либитум“, според програмата на Министерството на РМ за 2018 година. Емилија Кабранова Филипова на пијано, Силвана Чулева Атанасова на флејта и Лазар Соколов на кларинет и саксофон одржаа извонреден концерт, израз со полн музички естетицизам и вдахновено поздравен од полниот салон и присутната публика.

Концерт на ,,Ад либитум” трио во КИЦ на Р. Македонија во Софија (фотографија)
Концерт на ,,Ад либитум” трио во КИЦ на Р. Македонија во Софија (фотографија)
Концерт на ,,Ад либитум” трио во КИЦ на Р. Македонија во Софија (фотографија)
Концерт на ,,Ад либитум” трио во КИЦ на Р. Македонија во Софија (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31