КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано

На 29-ти Мај 2018 година во Музејот „Борис Христотв“, во Софија, како дел од програмата на Министерството за култура на Република Македонија, одржаа прекрасен концерт музичките уметници г-ѓа Александра Коцевска (мецосопран) и г-дин Глигор Гелебешев (пијано). Според задоволството на присутните колеги и реакцијата на публиката со бројни аплаузи и враќањето на бис, уметниците со својата програма и извонредниот настап оставија навистина силен впечаток пред пробирливата софиска публика и колегите музичари.

Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано (фотографија)
Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано (фотографија)
Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано (фотографија)
Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано (фотографија)

Концерт на Александра Коцевска (мецосопран) и Глигор Гелебешев (пиано)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30