КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

Концерт на Браќата Тавитјан

На 22 Ноември во Сала "Бугарија" се одржа концерт на Браќата Тавитјан. После фантастичните концерти во Карнеги Хол во Њујорк и Македонски Театар во Скопје, публиката во Софија ретко убава можност да присуствува на претставување на нивниот последен албум "Tavitjan Brothers play classics", на кој настапија заедно со камерниот оркестар на AGBU.

Концерт на Браќата Тавитјан (фотографија)
Концерт на Браќата Тавитјан (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

S M T W T F S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30