КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Дац и Александар на фестивалот SoFest во Софија

Кино Кабана, НДК, Софија
17 Jun 2022 - 19:00

Дац и Александар ќе настапат со концерт пред публиката во Софија во рамките на фестивалот SoFest. Тие се дел од програмата на фестивалот кој се одржува за петти пат од 16 до 19 јуни 2022 година. Нивниот настап ќе се случи на 17 јуни во „Кино Кабана“, НДК.

Повеќе информации за фестивалот и концертот на македонските учесници можете да најдете на сајтот на SoFest:  http://sofest.avgroup-bulgaria.com/ , страницата на фестивалот на Фејсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/  и Инстаграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/

Share

Настани

  • 10 Mar 2023 - 20:30

    Како дел од програмата на овогодишниот Софија Филм Фест ќе бидат претставени 7 филмови на филмскиот режисер Милчо Манчевски и еден филм на Теона Митевска. Програмата на македонското учество во фестивалот можете да ја проследите подолу, а целосната информација за Меѓународниот Софија Филм Фест можете да ја најдете...

    Дом на киното, ул „Егзарх Јосиф“ 37, Софија

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31