КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на македонската група „Културно-уметнички работници“ во Софија

Софија, НДК, влез А4, Сала „Сингалс“
13 Oct 2023 - 21:00

Во Клуб „Сингалс“, во Националниот дворец на културата во Софија, на 13 октомври 2023 со почеток од 21:00 часот, македонската група „Културно-уметнички работници“ ќе одржи свој концерт.

За концертот, групата и билетите повеќе информации на следните линкови:

https://www.facebook.com/events/834724518197559

https://epaygo.bg/1516466446

https://rabotnici.bandcamp.com

https://www.youtube.com/watch?v=_XJoSN3-TIk

  

Share

Настани

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31