КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Трио Академико во рамките на Единаесеттиот меѓународен франкофонски фестивал „Солеј“ во Созопол

Настани

5 Jun 2022 - 20:30

По отворањето на изложбата од проектот „Поврзување“ во Градската галерија во Созопол, КИЦ на Република Северна Македонија учествува во културната програма на Единаесеттиот меѓународен франкофонски фестивал „Солеј“ со уште еден културен настан, а тоа е концертот на Трио Академико. Концертот на...

Археолошки музеј - Созопол
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30