КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020

KINO & BAR CABANA
4 Sep 2020 - 19:30
Концерт со учество на Влатко Стефановски во SoFest 2020 (банер)

На 4 септември (петок) со почеток од 19:30 часот, во Кино и Бар Клуб Кабана, НДК, Софија ќе одржи концертот на Балканското трио во состав: Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хадџиманов, како дел од SoFest 2020.

Повеќе информации за содржината на SoFest 2020 и билетите можете да најдете на следните линкови: http://sofest.avgroup-bulgaria.com/ и https://www.eventim.bg/bg/bileti/sofest-2020-sofi-kino-kabana-550094/event.html

Share

Настани

  • 10 Mar 2023 - 20:30

    Како дел од програмата на овогодишниот Софија Филм Фест ќе бидат претставени 7 филмови на филмскиот режисер Милчо Манчевски и еден филм на Теона Митевска. Програмата на македонското учество во фестивалот можете да ја проследите подолу, а целосната информација за Меѓународниот Софија Филм Фест можете да ја најдете...

    Дом на киното, ул „Егзарх Јосиф“ 37, Софија

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31