КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија

На 22 ноември 2019 година, во Централен воен клуб во Софија, се одржа концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски, по повод 70-годишнината на НАТО и под почесното покровителство на Атлантски клуб во Бугарија и г-н Дане Талески - главен координатор на Република Северна Македонија за НАТО. Концертот беше организиран од Камерна опера - Благоевград.

По тој повод, истиот ден во КИЦ на РСМ во Софија, во чест на диригентот Христо Христов и Гонца Богоромова Краповски се одржа скромен коктел.

Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Концерт со учество на Гонца Богоромова Краповски по повод 70-годишнината на НАТО и коктел во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30