КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови

На 17 февруари, во преполн салон на Култуно-информативниот Центар на Р. Македонија во Софија, беше претставен мултимедијалниот проект Конекција 2, на кој беше отворена групна ликовна изложба, беа интерпретирани стихови од македонски поети и исполнети неколку познати македонски песни.

„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)
„Конекција 2“ - изложба, музика, стихови (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31