КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници

На 20 февруари 2014 год., во рамките на проектот "The Power of Difference" помогнат од ACES-Academy of Central Euripean Schools, Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници од Петта приватна гимназија (Скопје, Р.Македонија) и Меѓународната гимназија "Проф. Д-р В. Златарски" (Софија, Р.Бугарија).

Ова е возвратна посета на средношколците од Р.МАкедонија кои од 20-23 февруари ја остваруваат третата етапа од проектот "The Power of Difference".

Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници (снимка)
Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници (снимка)
Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници (снимка)
Културно-информативниот центар на Р.Македонија беше домаќин на 50 учесници (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31