КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

Матине по повод Меѓународниот фестивал за испеана поезија во КИЦ на РМ во Софија

Во чест на Меѓународниот фестивал „Sofia singer songwriter festival”, на 28-ми Септември, во КИЦ на РМ во Софија беше организирано пладневно матине на кое настапија учесниците од Македонија, Република Ирска и Велика Британија и други земји, а присуствуваа учесниците и дел од дипломатскиот кор.

Македонскиот учесник на фестивалот, кој се одржа во Студио 5 на НДК во Софија, Јовица Илиќ го освои третото место по учесниците од Република Ирска и Велика Британија.

Матине по повод Меѓународниот фестивал за испеана поезија во КИЦ на РМ во Софија (фотографија)
Матине по повод Меѓународниот фестивал за испеана поезија во КИЦ на РМ во Софија (фотографија)
Матине по повод Меѓународниот фестивал за испеана поезија во КИЦ на РМ во Софија (фотографија)
Матине по повод Меѓународниот фестивал за испеана поезија во КИЦ на РМ во Софија (фотографија)
Меѓународен фестивал за испеана поезија (фотографија)
Меѓународен фестивал за испеана поезија (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31