КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Министерот Оливер Спасовски го посети КИЦ на РСМ во Софија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и делегацијата предводена од него, го посетија КИЦ на РСМ во Бугарија. Спасовски беше пречекан од директорот на КИЦ Сашко Насев. Тој на министерот Спасовски му ја претстави работата на Центарот за култура и настаните што се одржуваат во Бугарија во организација на Центарот.

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30