КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Национална Опера и Балет на Северна Македонија гостува со балетска претстава „Госпоѓиците од Авињон“ во рамките на Софискиот Фестивал на Музичкиот Театар

Сцена во паркот на Воена Академија во Софија
8 Jul 2022 - 21:00

На 8 јули (петок) од 21:00 часот во рамките на фестивалот во паркот на Воената Академија во Софија ќе биде претставена балетската претстава „Госпоѓиците од Авињон“ на Националната Опера и Балет на Република Северна Македонија. Режисер и кореограф на претставата е Олга Панго.

Повеќе информации за претставата, фестивалот и билетите можете да најдете на сајтот https://musictheatre.bg/

Share

Настани

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31