КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Приказна за Моцарт - музичко едукативна претстава за деца и родители во КИЦ на РСМ во Софија

На 10 декември 2021 се одржа музичко едукативната претстава за деца и родители „Приказна за Моцарт“. Претставата во КИЦ на РСМ во Софија ја проследи публика од деца со своите родители. На сцената настапија децата од Детското драмско и музичко студио при Здружението Детски Свет од Скопје.

Настани

10 Dec 2021 - 18:00

На 10 декември 2021, 18:00 ч. во КИЦ на РСМ во Софија ќе се одржи музичко едукативната претстава за деца и родители „Приказна за Моцарт“, во која учествуваат децата од Детското драмско и музичко студио при Здружението Детски Свет од Скопје.

...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30