КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Промоција на бугарското издание на книгата „Нишан“ од Блаже Миневски

Настани

14 Nov 2019 - 18:30
Промоција на бугарското издание на книгата „Нишан“ од Блаже Миневски (банер)

Бугарското издание на книгата „Нишан“ од Блаже Миневски ќе биде промовирано пред софиската публика на 14 ноември 2019 година од 18:30 часот, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија.

„Нишан“ од македонскиот писател Блаже Миневски (издание на „Изида“, превод Маријан Петров) е возбудлив...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30