КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Промоција на книгите „Марта“ и „Сама“ на Горјан Петревски во Софија

Настани

27 Oct 2021 - 18:30
Промоција на книгите „Марта“ и „Сама“ на Горјан Петревски во Софија (банер)

Најпопуларниот македонски писател кој пишува за млади читатели, Горјан Петревски, ќе претстави две свои книги во КИЦ на РСМ во Софија. Настанот ќе се одржи на 27 октомври од 18:30 часот во присуството на писателот. Ќе бидат претставени бугарските изданија на неговите најуспешни романи – „Марта“ (издание на „Изида...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31