КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија

Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија што се одржа од 12-14 февруари. Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот организираше прес-конференција на која учествуваа бројни туристички организации од Р.Бугарија. Меѓу бројните посетители на македонскиот штанд на Саемот беа и професори и асистенти од Факултетот за туризам и бизнис логистика од Гевгелија.

Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија (снимка)
Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија (снимка)
Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија (снимка)
Република Македонија учествуваше на Меѓународниот Саем за Туризам во Софија (снимка)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30