КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

Ретроспективна изложба на Глигор Чемерски

Во организација на Бугарската академија на науки и Македонската академија на науки и уметности, Министерството за култура на Р. Македонија и Сојуз на бугарските уметници на 20 јануари 2016 во просториите на Сојузот на бугарските уметници во Софија беше отворена ретроспективната изложба на истакнатиот македонски уметник и академик Глигор Чемерски

Ретроспективна изложба на Глигор Чемерски (фотографија)
Ретроспективна изложба на Глигор Чемерски (фотографија)
Ретроспективна изложба на Глигор Чемерски (фотографија)
Ретроспективна изложба на Глигор Чемерски (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

S M T W T F S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31