КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Театарска претстава по текст на Дејан Дуковски

Театарската претстава „Утерус“ по текст на Дејан Дуковски се одржа во I AM Studio во Софија. Во претставата беше вклучен и монолог од познатиот македонски драмски писател Горан Стефановски.

превод и режија: Ана Батева

музика: Стефан Здравески

учесници: Валерија В’рбанова и Марин Џишев

дизајн: Христо Христов

Настани

19 Feb 2021 - 20:00
Театарска претстава по текст на Дејан Дуковски (банер)

Театарската претстава, работена по текст на Дејан Дуковски, ќе се одржи во I AM Studio на ул. „Г.С. Раковски“ 149, Софија. Претпремиерата е на 18 февруари (четврток), а премиерата е на 19 февруари (петок) со почеток од 20:00 часот. Во продукцијата е вклучен и монолог на познатиот македонски драмски писател Горан...

I AM Studio, ул. „Г. С. Раковски“ 149, Софија
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30