КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест

Филмот на Владимир Блажевски „Година на мајмунот“ беше прикажан во рамките на Софија Филм Фест 2019 година.

Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест (фотографија)
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест (фотографија)
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест

Настани

14 Mar 2019 - 20:30
Филмот "Година на мајмунот" на Софија филм фест (банер)

Македонскиот филм „Година на мајмунот“ ќе се прикажува на Софија Филм Фест на 14, 15 и 19 Март 2019 година.

Дополнителна информација за филмот и билетите на: http://siff.bg/bg/movies/balkanski-konkurs-izvn-konkursa/...

Кино Одеон, бул. Патриарх Евтимиј 1, Софија

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

S M T W T F S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30