КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија

На 29 октомври 2019 година фотоизложба во галеријата на КИЦ во Софија, а преку посредство на МК на РСМ, отвори Роберто Брсакоски со наслов „Животот во Хавана“. Од присутните мајстори на фотографијата и новинари изложбата беше оценета како впечатлива, а Брсакоски се заблагодари до КИЦ и МК на РСМ за можноста да изложува во Софија.

Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)

Настани

29 Oct 2019 - 18:30
Фотоизложба „Животот во Хавана“ на Роберто Брсакоски во КИЦ на РСМ во Софија (банер)

На 29 октомври 2019 година, со почеток од 18:30 часот во галеријата на КИЦ на РСМ во Софија, ќе биде отворена изложбата „Животот во Хавана“ на Роберто Брсаковски од Скопје. Посетителите ќе имаат можност да видат околу четириесетина дела од фотографската уметност. Делата се создадени во април 2017 година, по време...

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30