КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложба „Изгубени простори“ на Марјан Ѕингаров во КИЦ во Софија

Настани

10 Sep 2020 - 17:00
Изложба „Изгубени простори“ на Марјан Ѕингаров во КИЦ во Софија (банер)

На 10 септември (четврток) 2020, во временскиот интервал меѓу 17:00 и 20:00 часот ќе биде отворена самостојната изложба на ликовниот уметник Марјан Ѕингаров. „Изгубени простори“ е насловот на новата изложба која е составена од околу 20 сликарски дела, со кои авторот го покажува најкарактеристичното од своето...

ул. „Обориште“ 7, Софија
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30