КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски

Од 16 до 30 декември 2020 година, на сајтот на КИЦ на РСМ во Софија и личниот сајт на ликовниот уметник Роберт Цветковски, беше промовирана сликарската изложба „Порака“.

Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски

Настани

16 Dec 2020 - 17:00
Изложба „Порака“ на Роберт Цветковски (банер)

Од 16 до 30 декември 2020 г. ви ја претставуваме онлајн изложбата „Порака“ на ликовниот уметник Роберт Цветковски. Заради пандемијата од КОВИД-19 делата (вкупно 29 платна) не беше возможно да бидат поставени во галеријата на КИЦ на РСМ во Софија, но затоа љубителите на ликовната уметност ќе можат да ги разгледаат...

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31