КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на македонската група „Културно уметнички работници“ во Софија

Во клубот „Singles“ при Националниот дворец на културата, на 13.10.2023 година, во рамки на „Аларма Панк Џез” Фестивалот, настапи скопскиот рокенрол бенд „Културно-уметнички работници“.

Во исклучително добра организација на Цветан Цветанов и Бугарското национално радио, скопските рокери и панкери одржаа жестока свирка, добро прифатена од софиската публика од различни генерации.

На покана на КИЦ имаше неколку гости од музичкиот свет, мејлинг и медиумска поддршка.

Настани

13 Oct 2023 - 21:00

Во Клуб „Сингалс“, во Националниот дворец на културата во Софија, на 13 октомври 2023 со почеток од 21:00 часот, македонската група „Културно-уметнички работници“ ќе одржи свој концерт.

За концертот, групата и билетите повеќе информации на следните линкови:

...

Софија, НДК, влез А4, Сала „Сингалс“
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30