КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020

На 4 септември 2020 на летната сцена на Кино и Бар Кабана во Софија настапи Балканското трио во состав: Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов.

Концертот кој беше дел од SoFest 2020 предизвика бурни аплаузи за маестралните изведби и воодушевување меѓу присутната публиката.

Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020  (фотографија)
Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020  (фотографија)
Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020  (фотографија)
Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020  (фотографија)
Концерт на Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хаџиманов на SoFest 2020  (фотографија)

Настани

4 Sep 2020 - 19:30
Концерт со учество на Влатко Стефановски во SoFest 2020 (банер)

На 4 септември (петок) со почеток од 19:30 часот, во Кино и Бар Клуб Кабана, НДК, Софија ќе одржи концертот на Балканското трио во состав: Влатко Стефановски, Теодосиј Спасов и Васил Хадџиманов, како дел од SoFest 2020.

Повеќе информации за содржината на SoFest 2020 и билетите можете да најдете на следните...

KINO & BAR CABANA
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31