КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Онлајн концерт на „Дуо Скупи“

Од 29 декември 2020 година, на сајтот на КИЦ на РСМ во Софија и YouTube е достапен концертот на „Дуо Скупи“. Видеозаписот е направен во услови кога, заради КОВИД-19, немаше можност концертот да се одржи во КИЦ на РСМ во Софија.

Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“
Онлајн концерт на „Дуо Скупи“

Настани

29 Dec 2020 - 18:00

Оваа 2020 година, заради КОВИД-19, концертот на „Дуо Скупи“ немаше можност да се одржи во КИЦ на РСМ во Софија, но затоа ќе биде достапен за публиката онлајн преку сајтот на КИЦ на РСМ и YouTube. Записот од музичката изведба на „Дуо Скупи“ - Јета Старова Мехмети (флејта) и Ермаљ Мехмети (виолина) се содржи од...

www.kic.com.mk
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30