КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Промоција на книгата „Телото во кое треба да се живее“ на Петар Андоновски во Софија

Настани

9 Sep 2020 - 18:00
Промоција на книгата „Телото во кое треба да се живее“ на Петар Андоновски во Софија (банер)

На 9 септември (среда) 2020, со почеток од 18:00 часот, на сцената на Културната програма на манифестацијата Алеја на книгата во Софија ќе биде претставен романот „Телото во кое треба да се живее“ од македонскиот писател Петар Андоновски, во превод на бугарски јазик.

По издадениот „Очи со боја на чевли“,...

бул. „Витоша“ (во близина на бул. „Патријарх Евтимиј“)
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31