КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија

На 30 јуни, со почеток од 18:30 часот, во КИЦ на РСМ во Софија се одржa промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од младата македонска писателка Ксенија Николова. Романот „Емотивен манипулатор“ на бурагски јазик излегува како издание на издателство „Книги за сите“ („Книги за всички“) во 2021 година. Авторката ја претстави својата книга во присуство на колеги, издавачот Пламен Тотев и преведувачот на нејзината книга Маријан Петров.

Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (фотографија)

Настани

30 Jun 2021 - 18:30
Промоција на романот „Емотивен манипулатор“ од Ксенија Николова во КИЦ на РСМ во Софија (банер)

На 30 јуни, со почеток од 18:30 часот, во КИЦ на РСМ во Софија ќе се одржи промоцијата на романот „Емотивен манипулатор“ од младата македонска писателка Ксенија Николова. Романот „Емотивен манипулатор“ на бурагски јазик излегува како издание на издателство „Книги за сите“ („Книги за всички“) во 2021 година.

...
КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30